Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ η κακής ποιότητας ασφαλτοστρώσεις


ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ  η κακής ποιότητας ασφαλτοστρώσεις  

Έχουν επανειλημμένα γίνει καταγγελίες από πολίτες και συλλογικότητες για τις κακοτεχνίες και της κακής ποιότητα ασφαλτοστρώσεις που γίνονται διαχρονικά στην πόλη με ευθύνη των διοικήσεων του Δήμου Βύρωνα.
  Ποιος δεν θυμάται  για παράδειγμα την βιοκλιματική! άσφαλτο  στην οδό Χρ. Σμύρνης που κόστισε τόσα χρήματα και από τότε ξανά και ξανά έχουν ρήξη άσφαλτο στο ίδιο σημείο.

Το δημοτικό συμβούλιο έχει και αυτό ασχοληθεί με το θέμα των ασφαλτοστρώσεων, μάλλον χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Το ερώτημα είναι, υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα, ώστε να μπει τέλος σε αυτό το γαϊτανάκι του ράβε ξήλωνε που έχει ως αποτέλεσμα κάποιοι να οικονομάνε.

Ο Δήμος να αναθέτει σε εργολάβους το έργο των ασφαλτοστρώσεων, δαπανώνται εκατοντάδες  χιλιάδες  ευρώ και ποιο είναι το αποτέλεσμα.  Συνέχεια όλοι οι πολίτες που ζουν στην  πόλη διαπιστώνουν κακοτεχνίες και ορισμένοι κάνουν λόγο για την "ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ"




Τελευταίο υπόδειγμα κακοτεχνίας και όχι το μοναδικό είναι αυτό που μας καταγγέλθηκε για την συμβολή των οδών Ευαγγελικής Σχολής και Παναγίας Εισοδειών.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να στέγνωση η νέα ασφαλτόστρωση  από τον εργολάβο και υποχώρησε στο σημείο το οδόστρωμα και άνοιξε μια τρύπα στην άσφαλτο.  

Ενεργός συμπολίτης μας,  που βρέθηκε στο σημείο αντικρίζοντας τη τρύπα και την επικινδυνότητα για διερχόμενα οχήματα και μηχανάκια τηλεφώνησε στο δήμαρχο και του ανέφερε το γεγονός , ζητώντας του να παρέμβει άμεσα ο Δήμος, πριν γίνει ατύχημα .

Πράγματι άμεσα και με προθυμία εργαζόμενοι της τεχνικής υπηρεσίας  του  Δήμου έσπευσαν στο σημείο για να μπαλώσουν την τρύπα- κακοτεχνία, που άφησε ο εργολάβος.

Ένα ακόμη ζωντανό παράδειγμα από τα τόσα που καταγγέλλονται για την ποιότητα των ασφαλτοστρώσεων.
Ιδρώνει όμως το αυτί κανενός;

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο λαός του Βύρωνα πληρώνει για όλες αυτές τις κακοτεχνίες και όχι μόνο.  

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου