Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ: 24ωρη γενική απεργία στις 17 Μάη κατά των νέων αντιλαϊκών, αντεργατικών μέτρων

Αναδημοσίευση από εδώ.

Την πραγματοποίηση 24ωρης γενικής απεργίας την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 αποφάσισαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017, σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΓΣΕΕ, με τη συμμετοχή της ΓΣΕΕ της ΑΔΕΔΥ και άλλων κοινωνικών φορέων. Σε περίπτωση που η κυβέρνηση αιφνιδιάσει και φέρει νωρίτερα τα μέτρα για ψήφιση, η ημερομηνία της απεργίας θα επανακαθοριστεί.

Διαβάστε σχετικά παρακάτω το σχετικό δελτίο Τύπου της ΑΔΕΔΥ

Η εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο της απόφασης του Γενικού Συμβουλίου της 7ης Απριλίου 2017 -για εξάντληση όλων των δυνατοτήτων, προκειμένου η 24ωρη απεργία που αποφάσισε να είναι Γενική- συμμετείχε, με αντιπροσωπεία της, σήμερα, Πέμπτη 27 Απριλίου 2017, στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΓΣΕΕ, με τη συμμετοχή της ΓΣΕΕ και άλλων κοινωνικών φορέων, με στόχο την πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Απεργίας ενόψει των άδικων και σκληρών μέτρων που ετοιμάζεται να ψηφίσει και να υλοποιήσει η Κυβέρνηση.

Οι φορείς που μετείχαν στη σύσκεψη αποφάσισαν την πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Απεργίας την Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017. Σε περίπτωση που η Κυβέρνηση αιφνιδιάσει και φέρει νωρίτερα τα μέτρα για ψήφιση, η ημερομηνία της Απεργίας θα επανακαθοριστεί.

Την Τρίτη 2 Μαΐου 2017, θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ για να συζητήσει και να αποφασίσει τα μέτρα στήριξης και οργάνωσης της απεργίας.

ergasianet

Πηγή: ertopen.com - 28 Απρίλη 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου