Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Σήμερα Νέο Πανσπουδαστικό Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Νέο ραντεβού σήμερα στις 4.30 στα Προπύλαια και στις 5 στο Σύνταγμα

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις για να αποσυρθεί το έκτρωμα για την Παιδεία.

Συνεχίζεται ο αγώνας της σπουδάζουσας νεολαίας ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα του υπ. Παιδείας και την κρατική καταστολή της κυβέρνησης.

Χθες Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν  νέα μαζικά συλλαλητήρια, παρά τις δυσκολίες της περιοδου, και χιλιάδες διαδηλωτές απαίτησαν την απόσυρση του, ενώ στη βουλή συνεχιζόταν η συζήτηση των κόμματων για το νομοσχέδιο.

Στη Αθήνα η κυβέρνηση απάντησε στους διαδηλωτές με καταστολή και αστυνομοκρατία , θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα τρομοκρατήσει την σπουδάζουσα νεολαία και θα κάμψει τις δικαιολογημένες αντιδράσεις.

Όταν οι διαδηλωτές έφτασαν στη πλ. Συντάγματος οι δυνάμεις καταστολής ανέλαβαν το έργο τους. Αξιοποιώντας την παραμικρή συμπεριφορά που δεν τους είναι αρεστή, άρχισαν να κυνηγούν τους διαδηλωτές για να τους αναγκάσουν να φύγουν και ταυτόχρονα έκαναν προσαγωγές νεαρών στο σωρό και στη συνέχεια τους οδήγησαν στην ΓΑΔΑ.

Στη ΓΑΔΑ έγινε παράσταση διαμαρτυρίας με στόχο να αφεθούνε ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες. Παρέμβαση έκανε και η βουλευτής του ΚΚΕ κ. Κομνηνάκα Μαρία.

Η πολιτική της  κυβέρνησης του Κ.Μ.  ενισχύει την καταστολή και την αστυνομοκρατία γιατί πιστεύει ότι με το φόβο και τρόμο θα κάμψει τις αντιδράσεις που προκαλεί η πολιτική της. Προχωρεί όλο και περισσότερο στο περιορισμό των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών και με διάφορα νομοθετήματα περιορίζει τις συγκεντρώσεις και τις διαμαρτυρίες.

Ενδεχομένως αρκετοί εάν όχι όλοι στην κυβέρνηση της Ν.Δ  εμπνέονται από το δόγμα ΕΛΛΑΣ, Ελλήνων Αστυνομικών, ο λαός μας όμως και η νεολαία, το απεχθάνονται  και δεν θα περάσει.

Οι κυβερνώντες δεν πρέπει να ξεχνούν ότι

Όταν σπέρνουν ανέμους θα θερίσουν θύελλες    

Όλοι σήμερα στο πανσπουδαστικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα 5 μ.μ.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου