Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

«Τι συμβαίνει με τη Χρυσή Αυγή;» Διαδικτυακή Συνέντευξη.

 1Αποφυλακίζεται -πριν ακόμα καθαρογραφεί η απόφαση- ο χρυσαυγίτης Νίκος Παπαβασιλείου

Η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, διοργανώνει την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, στις 15:00, διαδικτυακή συνέντευξη-ενημέρωση για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, με τίτλο «Τι συμβαίνει με τη Χρυσή Αυγή;».

Θα αναλυθούν ζητήματα όπως η άρση ασυλίας του καταδικασμένου Ευρωβουλευτή Ιωάννη Λαγού, η διαφυγή και η αποτυχία σύλληψης του Χρήστου Παππά και η αποζημίωση των θυμάτων της ναζιστικής οργάνωσης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση στο ZOOM:
ΖΟΟΜ Meeting ID: 859 3519 5754, Passcode: 770736
και στη σελίδα της ΚΕΕΡΦΑ στο Facebook:
www.facebook.com/keerfapage

 Αποφυλακίζεται -πριν ακόμα καθαρογραφεί η απόφαση- ο χρυσαυγίτης Νίκος Παπαβασιλείου

Μόλις λίγους μήνες μετά την ιστορική καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή έγινε δεκτό το αίτημα του καταδικασμένου ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης Νίκου Παπαβασιλείου για αποφυλάκιση. Έτσι, τέσσερις μήνες μετά την ιστορική καταδίκη βγαίνει από τη φυλακή.

 Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 15-2, ο εισαγγελέας της έδρας Παναγιώτης Αθανασίου πρότεινε να απορριφθεί το αίτημα του χρυσαυγίτη για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του αλλά η έδρα του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών (πρόεδρος Ευάγγελος Μητσέλος, μέλη Αριστέα Ρουσέα, Σοφία Πρόφη, Φωτεινή Παπαντωνοπούλου και Παγώνα Παναγιώτου) έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης του χρυσαυγίτη επιβάλλοντας τους περιοριστικούς ορους της εμφάνισης κάθε πρώτη του μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο Νίκος Παπαβασιλείου είναι ο πρώτος χρυσαυγίτης που αποφυλακίζεται μετά την ιστορική απόφαση του Οκτωβρίου, την ώρα που δεν έχει ακόμα καθαρογραφεί η απόφαση του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Το Α' Εφετείο Τριμελούς Κακουργημάτων είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης έξι ετών στον Νίκο Παπαβασιλείου.

 

                                                                                                                ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου