Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Κ. ΥΓΕΙΑΣ ΒΥΡΩΝΑ: Έγιναν εμβολιασμοί την Τρίτη με το χιονιά;

 Και σε ποιούς;

Στην ιστοσελίδα ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ μόνο με θετικό τρόπο από την ίδρυση έως σήμερα,  έχουμε αναφερθεί για το Κέντρο Υγείας Βύρωνα, την λειτουργία του και την συνεισφορά του στους πολίτες.

 Τα τελευταία όμως 24ωρα ακούγονται διάφορα  στην πόλη, έφτασαν και στην ιστοσελίδα μας, για την λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου την Τρίτη 16  Φεβρουαρίου 2021 και έχουν προκαλέσει και σε εμάς διάφορα ερωτήματα.

 Πιο συγκεκριμένα:

 Το Κέντρο Υγείας Βύρωνα έχει οριστεί ως εμβολιαστικό κέντρο covid 19 και εξυπηρετούνται καθημερινά με καθορισμένο ραντεβού πάνω από 130 συνάνθρωποι μας, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του υπουργείο υγείας.

 Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 έγινε γνωστό ότι το υπουργείο υγείας λόγο της χιονόπτωσης ανέβαλε τον προκαθορισμένο εμβολιασμό. Οι πολίτες που είχαν ραντεβού για εμβολιασμό θα ειδοποιηθούν για τον επαναπρογραμματισμό του ραντεβού τους, δήλωναν κυβερνητική παράγοντες.

 «Έχουμε ήδη ανακοινώσει ότι προτάσσοντας την ασφάλεια των πολιτών, οι σημερινοί προγραμματισμένοι εμβολιασμοί στον νομό Αττικής αναβάλλονται. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα επαναπρογραμματιστούν τα σημερινά ραντεβού ανέφερε σε δήλωσή του ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, κ. Μάριος Θεμιστοκλέους.

Στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα έγιναν εμβολιασμοί; Ποιος το αποφάσισε;

 Ποιοι εμβολιάστηκαν; Με ποια σειρά αφού, οι πολίτες είχαν ενημερωθεί από τα μέσα ενημέρωσης ότι ο εμβολιασμός αναβάλλεται; Αρχικά μέχρι τις 10 π.μ, ενώ στη συνέχεια για όλη την ημέρα αυτή.  

Εμβολιαστήκαν μόνο άτομα από τα σώματα ασφαλείας όπως αναφέρει το πρωτόκολλο ή και άλλοι συμπολίτες μας;

Με ποιο τρόπο και από ποιον ενημερώθηκαν όσοι εμβολιάστηκαν;

 Έχει  γίνει ευρέος γνωστό ότι στο fb, δημόσιου προσώπου της πόλης έγινε ανάρτηση που ενημέρωνε ότι μπορείτε να πάτε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία την Τρίτη 16-2, να εμβολιαστείτε στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα.

 Την σειρά προτεραιότητας για τον εμβολιασμό του πληθυσμού την έχει καθορίσει το υπουργείο υγείας και αυτή την σειρά οφείλει να εφαρμόσει και το κέντρο εμβολιασμού Βύρωνα. Εκτός από την λίστα με τα ονόματα όσων καθημερινά θα εμβολιάζονται, για να μην μείνουν αδιάθετα εμβόλια, υπάρχει η δυνατότητα να καλούνται για εμβολιασμό άτομα των σωμάτων ασφαλείας.

 Την Τρίτη 16-2,τηρήθηκε αυτή η διαδικασία; Υπάρχει έστω και ένας συμπολίτης-σα μας που εμβολιάστηκε, εκτός λίστας; Με ποιο τρόπο ειδοποιήθηκαν;

 Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που περιμένουν απάντηση.

 Η ιστοσελίδα μας θα φιλοξενήσει όποιων από τους αρμοδίους θελήσει να 

απάντηση, στα ερωτήματα αυτά, έτσι ώστε να υπάρχει  έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών και κυρίως όσων περιμένουν να εμβολιαστούν.

 

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου