Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Μήπως οφείλει να παραιτηθεί ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βύρωνα;

 Μεγάλη συζήτηση γίνεται στην πόλη μας για την εκτός σειράς εμβολιασμό του Δημάρχου κ. Κατωπόδη και των αντιδημάρχων Καραγιάννη Μ. και  Αγγέλη Κ.

Χιλιάδες συνδημότες μας  και με υποκείμενα νοσήματα, περιμένουν να έρθει η σειρά τους να εμβολιαστούν. Οι ευθύνες της κυβέρνησης  της Ν.Δ. για την καθυστέρηση των εμβολίων είναι δεδομένες, όπως και έχει ευθύνες για τον τρόπο που διαχειρίζεται συνολικά την πανδημία.

Αυτό όμως, τι σημαίνει ότι όποιος έχει γνωστό, εμβολιάζεται; Όποιος ασκεί και διαχειρίζεται κάθε μορφής εξουσία δεν υπόκειται σε νόμους, πρωτόκολλα και κανόνες;  Για αυτούς δεν υπάρχει σειρά;

Ο τοπικός άρχοντας κ. Κατωπόδης και οι αντιδήμαρχοι του, πολιτικά και ηθικά είναι εκμαθημένοι στο λαό του Βύρωνα. Μην προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο.  Εμβολιαστήκαν εκτός σειράς και αυτή είναι η αλήθεια. 

Ας σταματήσουν να  υποτιμούν την νοημοσύνη των πολιτών και να κάνουν δηλώσεις όπως αυτή, που είναι αναρτημένη στην σελίδα του Δήμου:  O δήμαρχος Βύρωνα  μίλησε στον  Ρ/Σ, Επικοινωνία 94.0 και στην εκπομπή  "Δημοτικές Διαπλοκές", για το θόρυβο που προκλήθηκε από τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης περί δήθεν εμβολιασμούς  εκτός σειράς του ιδίου και δύο αντιδημάρχων.

 Σε άλλες χώρες παραιτούνται για ανάλογα ατοπήματα και κατάχρηση εξουσίας, ΕΔΩ όμως…….

Όσο για την γαλάζια αξιωματική αντιπολίτευση, αξίζει να διαβάσετε το άρθρο που αναδημοσιεύουμε.

                                                                                              ΠΟΛΙΤΕΣΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Μήπως οφείλει να παραιτηθεί ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βύρωνα; Πραγματικά όμως!



Όποιος έτυχε να παρακολουθήσει την με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 8ης Μαρτίου 2021 θα κατάλαβε γιατί τελικά ο κόσμος «απέχει» από τα κοινά.

Όταν μάλιστα το σημαντικότερο «όπλο» που έχει στη διάθεσή της η (κάθε) μείζονα αντιπολίτευση γελοιοποιείται με τη χρήση του, τι να προσδοκά κανείς;

«ΕΙΚΟΝΙΚΗ» ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ; Το ακούσαμε και αυτό χθες!

Κατά τη συζήτηση του ένθετου θέματος για τους «παράτυπους» εμβολιασμούς που διενεργήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα στις 16 Φεβρουαρίου 2021, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή Βύρωνα» Χρήστος Γώγος, καταλογίζοντας ευθύνες στην Δημοτική Αρχή, ζήτησε την «εικονική (;) παραίτηση» του Δημάρχου! 

 

Και όταν ο Δήμαρχος, όντως μη κατανοώντας το παράλογο του αιτήματος ζήτησε από τον κ. Γώγο να επαναλάβει, εκείνος είπε: «παραιτηθείτε… έστω και στα ψέματα»!

Με αυτή την αντίληψη περί της απόδοσης ευθυνών, εμπαίζοντας τους πολίτες και τη νοημοσύνη τους, περιμένει ο, δύο φορές (2014 και 2019) χαμένος στις δημοτικές εκλογές, επικεφαλής της υπό διάλυση δημοτικής παράταξής του να κατέβει και στις επόμενες εκλογές;

Μήπως είναι καιρός να παραιτηθεί ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βύρωνα; Πραγματικά όμως! Πριν χρειασθεί να ξαναγραφτούν τα λεξικά της Ελληνικής γλώσσας…

Μ. Αθηναίου

9 Μαρτίου 2021

Αναδημοσίευση από https://vironasipolimas.blogspot.com

                                                                                          ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου