Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Καταγγέλλονται για βιασμό νεαρής γυναίκας δύο άνδρες στο Βύρωνα

Με συνθήματα τους τοίχους,  φέιγ βολάν και αφίσες καταγγέλλονται                  δυο άνδρες  για βιασμό.

Σε πάρτι που έγινε σε διαμέρισμα στο Βύρωνα τις εορταστικές ήμερες της πρωτοχρονιάς,υπάρχει καταγγελία για βιασμό μιας νεαρής γυναίκας. 

Ομάδα ατόμων έγραψε συνθήματα και έριξε φέιγ βολάν στους δρόμους της πόλης, πριν μερικές ημέρες  σε μια  προσπάθεια να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για τον βιασμό που έχει καταγγελθεί στην αστυνομία, από νεαρή 22χρονη κοπέλα και φέρεται να έγινε σε πάρτι τις ήμερες της πρωτοχρονιάς  σε διαμέρισμα στο Βύρωνα.

Την Πέμπτη 11 Μαρτίου το βράδυ, κολλήθηκαν αφίσες παντού.

 

 Με τον τρόπο αυτό επιμένουν να γνωστοποιούν το γεγονός αυτό στην τοπική κοινωνία, αναφέροντας ότι οι βιαστές είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη. Με τα φέιγ βολάν, τις αφίσες και τα συνθήματα  κατονομάζουν  δυο άνδρες ως βιαστές, έναν Έλληνα, τοπικό  επιχειρηματία, παντρεμένο και υποψήφιο πρόεδρο τοπικής οργάνωσης  πολιτικού κόμματος  και έναν αλλοδαπό.

 Σύμφωνα με δημοσίευμα  η κοπέλα φέρεται ότι, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε ότι, έπεσε θύμα βιασμού από 45χρονο, που συμμετείχε στο πάρτι, σε διαμέρισμα, όπου βρίσκονταν άλλα είκοσι άτομα.

Ακολούθησε η σύλληψη του 45χρονου επιχειρηματία, ο οποίος το αρνήθηκε.

Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη , συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ μετά την απολογία του  αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο εμφάνισης στο Α.Τ. κάθε 1η και 15 του μήνα.

Η υπόθεση του βιασμού είναι σε εξέλιξη στον ανακριτή, καθώς εκκρεμούν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων.

Να σημειωθεί ότι πριν μερικές ημέρες είχε πραγματοποιηθεί μοτοπορεία στο Βύρωνα, για τον ίδιο λόγο. Διαβάστε ΕΔΩ http://politestouvirona.blogspot.com/2021/02/blog-post_62.html#more.

Εντύπωση προκαλεί, πως  μια καταγγελία για  βιασμό δεν έχει  δει  το φως της δημοσιότητας και δεν έχει απασχολήσει τα Μ.Μ. Ενημέρωσης, αλλά και το ότι η τοπική διοίκηση και πολιτικοί φορείς δεν έχουν πάρει θέση.

ΠΗΓΗ: Δικαστικό blog: dikografies.blogspot.com                                                                                                                                                                                                                                               

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ 

                                                                                                                                                                                                                                       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου