Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

34χρονος αντιδήμαρχος εμβολιάστηκε εκτός σειράς

Δεν είναι ο πρώτος και ενδεχομένως ούτε ο τελευταίος

Πρόκειται για τον «γαλάζιο»  αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Ρύθμισης Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων κ. Ηλία Μάνδρο του Δήμου Αιγάλεω που  εμβολιάστηκε εκτός σειράς παρά το νεαρό της ηλικίας του.

 Ο Ηλίας Μάνδρος είναι 34 ετών, ανθοπώλης στο επάγγελμα, αντιπρόεδρος του ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας),  με  απόφαση της 2ης ΔΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια), ασκεί καθήκοντα Προέδρου Διοικούσας Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στο Κέντρο Υγείας Αιγάλεω, έκανε ο ίδιος γνωστό ότι έλαβε  στις 12 Μαρτίου την 1η δόση του εμβολίου με πανηγυρική ανάρτησή του στο Facebook όπου έγραψε:

«1η δόση εμβολίου. Καλή ανοσία να έχουμε, τηρούμε τους υγειονομικούς κανόνες και βγαίνουμε αλώβητοι».

 Ο εν λόγο κος Μάνδρος Ηλίας, είναι ακόμη από τα παλαιότερα στελέχη του Τομέα Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, όπως επίσης υπεύθυνος Δημόσιων Σχέσεων, Κατηχητής και Χοροδιδάσκαλος στα Κατηχητικά Σχολεία του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος Αιγάλεω .

Δεν είναι ο πρώτος, ως γνωστό, έδειξαν το δρόμο και έχουν προηγηθεί αντιδήμαρχοι των Δήμων Καλλιθέας, Θεσσαλονίκης, Βύρωνα, ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου, ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Κατωπόδης στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου και δεν αποκλείεται να είναι και άλλοι άρχοντες της τοπικής εξουσίας που καταχραζώνται την θέση τους, αξιοποιούν τις γνωριμίες τους και λειτουργούν περιφρονητικά απέναντι στους πολίτες, που περιμένουν την σειρά τους να εμβολιαστούν.

Με «ήθος και συνέπεια» άρχοντες της τοπικής εξουσίας, στελέχη της Ν.Δ και του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν το παράδειγμα στους πολίτες, μπράβο τους!

Στην πόλη μας,  ο κ. Δήμαρχος που εμβολιάστηκε στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα εκτός σειράς  στις 16 Φεβρουαρίου,  δεν θέλησε ούτε ένα συγγνώμη να ζητήσει «για λόγους ηθικής τάξης», πόσο μάλιστα να παραιτηθεί όπως πρότεινε στο δημοτικό συμβούλιο, ο δημοτικός σύμβουλος της Ρ.Ε. Κίνησης  κος Μαυρόπουλος, ενώ την εικονική; παραίτηση του Δημάρχου ζήτησε ο επικεφαλής της Νέας Εποχής κ. Γώγος.  Διαβάστε ΕΔΩ:

http://politestouvirona.blogspot.com/2021/03/blog-post_0.html#more

Πηγή: dimarxos.gr

                                                                               ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

1 σχόλιο:

  1. Πιστεύω ότι το έκανε για παρότρυνση!....Δεν βοηθάει το λαϊκό κίνημα η συνεχής παρέμβαση χωρίς να υπάρχει η ανάλογη ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ!.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή