Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη μαζική συγκέντρωση ενάντια στο νόμο


Η ελευθερία στις διαδηλώσεις θα επιβληθεί με ανυπακοή.

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη μαζική συγκέντρωση ενάντια στο νόμο της απαγόρευσης- ποινικοποίησης
Χιλιάδες διαδηλωτές συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο νόμο απαγόρευσης / ποινικοποίησης των  των διαδηλώσεων που ψήφισαν πριν λίγες ημέρες στη βουλή Ν.Δ, ΚΙΝΑΛ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.
Οι διαδηλωτές που ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα οργανώσεων και συλλογικοτήτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς συγκεντρωθήκαν σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα στα προπύλαια και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στη βουλή.

Στους δρόμους σπάμε την τρομοκρατία με όπλο την διαδήλωση και την απεργία φώναζαν χιλιάδες διαδηλωτές όπου μετά το τέλος της πορείας διαλύθηκαν στην πανεπιστημίου ανανεώνοντας το ραντεβού τους στους δρόμους του αγώνα. Κοινή πεποίθηση ολων ότι ο νομός αυτός θα καταργηθεί στην πράξη από τον κόσμο του κινήματος.

Σε ανακοίνωση του ο Συντονισμός Διαλόγου και Δράσης Κομμουνιστικών Δυνάμεων αναφέρει μεταξύ άλλων:  
Η ελευθερία στη διαδήλωση και στην απεργία είναι ζωτική ανάγκη για την προάσπιση της εργασίας, του εισοδήματος, της υγείας και της ζωής που απειλούνται από την πολιτική της κυβέρνησης, του μεγάλου κεφαλαίου και της Ε.Ε απέναντι στην πανδημία και την οικονομική κρίση. Η πολιτική αυτή θα βγάλει στο δρόμο εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένων, λαού και νεολαίας, στο εγγύς μέλλον. Αυτό το γνωρίζουν οι κρατούντες. Για αυτό λαμβάνουν προληπτικά μέτρα. Θα ηττηθούν.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου