Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μουντοκαλάκης Βασίλειος, απαρχή εξελίξεων


ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μουντοκαλάκης Βασίλειος

Απαρχή εξελίξεων στην παράταξη  ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ του κ. Γώγου

Βασίλης Μουντοκαλάκης: Η καλύτερη επιλογή για τον Βύρωνα!
Δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ κατέθεσε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου ο Βασίλης Μουντοκαλάκης, ο οποίος έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος  με την Νέα Εποχή Βύρωνα και επικεφαλής τον κ. Γώγο Χρήστο.

Στη δήλωση του  που διάβασε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ενημερώνοντας το σώμα, ο κ Μπουντοκαλάκης μεταξύ άλλων αναφέρει:

....Δεν  ταυτίζομαι με τις απόψεις του επικεφαλής της παράταξης κ. Γώγου. Γιατί δρά και κινείται κατά το δοκούν.
…Θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες που με στήριξαν
….Αποχωρώ και παραμένω ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.  

Λίγο αργότερα ο επικεφαλής της Νέας Εποχής Βύρωνα κ. Γώγος δήλωσε απευθυνόμενος στο δημοτικό συμβούλιο,  Με έπιασε εξ απήνης  ο κ. Μουντοκαλάκης. Το τίμιο και ηθικό είναι να παραδώσει την έδρα στην παράταξη .

Κύκλοι που γνωρίζουν καλά  τα δρώμενα στις γαλάζιες δημοτικές παρατάξεις –Γώγου, Μπαντή- που κινούνται πολιτικά στο χώρο της Ν.Δ αναφέρουν ότι θα έχουμε εξελίξεις στην παράταξη του Γώγου και δεν αποκλείεται να συμπαρασύρουν γενικότερες ανακατατάξεις στις παρατάξεις αυτές.

Ήδη στέλεχος της Νέας Εποχής  Βύρωνα,  αρθρογράφησε σε τοπική εφημερίδα αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι:
 ….Ωστόσο η ευθύνη για αυτή τη ζοφερή κατάσταση δεν είναι και δεν μπορεί να είναι μόνο του Δημάρχου, είναι και της αντιπολίτευσης μείζονος και ελάσσονος. Οι έριδες και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις των δυο κεντροδεξιών υποψηφίων και των λιγοστών πλέον …πιστών ακολούθων τους (όχι απαραίτητα πάντα κεντροδεξιών)κυριαρχεί στην πολιτική τους επιχειρηματολογία.
 Και συνεχίζει Υπάρχει ολοφάνερη αδυναμία έκφρασης οργανωμένου πολιτικού αντιπολιτευτικού λόγου  …..Είναι  λοιπόν προφανές ότι έπρεπε ήδη να είχε ξεκινήσει την επομένη των εκλογών η νέα παράταξη. Δεν υπάρχει πολιτικός χρόνος .Υπάρχει άμεση ανάγκη δραστηριοποίησης.  
Σίγουρα θα έχουμε θερμές φθινοπωρινές εξελίξεις στις δύο γαλάζιες δημοτικές παρατάξεις.
Εκτός και Αν……


ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου