Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

ΤΙ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΤΙ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ!



ΤΙ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΤΙ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ!
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΞΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ !

Επανάληψη παλιάς ανακοίνωσης

ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η  ΑΘΛΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ «ΝΕΡΑΪΔΑ» 

  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΗΠΟΣ

Βύρωνας, Η πόλη μας: Από αναβολή σε αναβολή η συζήτηση για το ...
Υπόμνημα – Διαμαρτυρία
κατοίκων του Βύρωνα

Δεκατέσσερα χρόνια μετά και ενώ ο ελληνικός λαός γύρω στο 2000, επί δημαρχίας Ρογκάκου, πλήρωσε πάνω από 122 εκ. δρχ. με σκοπό να γίνει η απαλλοτρίωση του γνωστού οικοπέδου  στη “Νεράϊδα”, το οικόπεδο εξακολουθεί να εμφανίζει την εικόνα ενός άθλιου σκουπιδότοπου, που προσβάλλει κατοίκους,  πολίτες, πολιτισμό, όλη την πόλη του Βύρωνα.

Την αποκλειστική ευθύνη για την διαχρονική αυτή ντροπή και τον διασυρμό της περιοχής έχει η απερχόμενη δημοτική αρχή Χαρδαλιά, η οποία από το 2006 μάλιστα έχει αναρτήσει, στην αναφερόμενη τοποθεσία,  πινακίδα για να υπογραμμίσει ότι το οικόπεδο-σκουπιδότοπος ανήκει στον Δήμο Βύρωνα.

Εμείς που υπογράφουμε αυτό το υπόμνημα διαμαρτυρόμαστε γι’ αυτό το κατάντημα, που μας προσβάλλει και μας υποβιβάζει. Καταδικάζουμε  αυτή την αθλιότητα και όσους την δημιούργησαν. Ζητάμε από την νέα δημοτική αρχή, να ενημερώσει τον βυρωνιώτικο λαό για τούς υπεύθυνους και τις πραγματικές αιτίες αυτής της κατάντιας, που κρατάει 14 χρόνια. Το δημοτικό οικόπεδο πρέπει να γίνει ένας κήπος πρότυπο. Καλούμε τους δημοτικούς συμβούλους, τις οργανώσεις και τους πολίτες εκείνους, που ενδιαφέρονται πραγματικά να ανοίξει μια νέα εποχή για την κοινωνία του Βύρωνα και την πόλη μας, να υπογράψουν αυτό το κείμενο, το οποίο επιτροπή κατοίκων θα πρωτοκολλήσει στο Δήμο και θα το πάει για συζήτηση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.


Οι υπογράφοντες
Ακολουθούν 133 υπόγραφες συμπολιτών.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου